Termékek listája márka szerint PVC-U-LIKE

PVC plasztik és vinil esőkabátok, party ruhák, fétis és fantázia viseletek angliai gyártója.

A PVC-U-LIKE alapvetően PVC, műanyag és vinil ruhát készít lágy PVC-ből, sztreccs PVC-ből, poliuretánból, vinilből és latexből.

A PVC-U-Like angol céget 1991-ben alapították, és azóta gyárt minőségi hegesztett ruházatot több mint 50 féle színű és alapanyagú műanyagból. Szakterületük a PVC esőkabát, esőruha , vinil fehérnemű, műanyag party ruha, fétis viselet, adult baby, plasztik nadrág, vinil nadrág, PVC nadrág, PVC csizma és ágynemű. Minden termék teljesen hegesztett, nagyon puha anyagú, sima és fényes felületű PVC, műanyag és Vinil.

Több mint 200 féle ruha található a kínálatban, amely magában foglalja az esőruhákat, parti ruhákat, , fétis  viseleteket, fehérneműket és felnőtt baba termékeket. Professzionális precíziós hegesztéssel gyártják a termékeiket, hogy ügyfeleiket kiváló minőségű ruházattal lássák el, így biztosítva az örömszerzést nagyon kedvező áron. A különböző anyagú termékek közül a nadrágtól kezdve az esőköpenyig minden megtalálható a vásárló ízlésének megfelelően.

Mivel a gyártó szín- méret és anyagválasztéka olyan jelentős, hogy aktuálisan nem tudunk minden fazont raktáron tartani, ezért ha valamit nem talál webshopunkban, látogasson el a gyártó webhelyére, s az ott kiválasztott terméket az ott megadott áron leszállítjuk Önnek.

Aktív szűrők