SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEINK

 

A honlapon vásárolt termékeket az ország egész területére kiszállítjuk, arra a címre melyet rendeléskor megkaptunk. A szállítási költség 2990,- Ft értéket jelent normál postai utánvétes kézbesítés (MPL) esetében.

Ha a megrendelésben van olyan árucikk, amely nincs raktáron, akkor a szállítási határidő jelentősen megnövekszik a gyártótól való beérkezés miatt. Ez általában 4-6 hét a nemzetközi szállítástól függően. Ha külön szállítást szeretne a raktáron lévő és nem lévő árucikkekre, azt ügyfélszolgálatunknak a sales@latex.hu email címen jelezze.

 

A Micropolis Bt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a szállítási határidőket betartsa. Mindazonáltal nem tudjuk a felelősséget vállalni a szállítás során történő, a fuvarozási szerződésen kívül álló harmadik fél által vagy az Ön által vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért. Ha a csomag nem érkezik meg a megadott időn belül, akkor vizsgálat indul a fuvarozó vállalatnál a körülmények tisztázására, ami több napot is igénybe vehet. Ez idő alatt semminemű visszatérítés, illetve visszaküldés nem lehetséges. A csomag kézhezvételekor ajánlatos leellenőrizni, hogy a kiszállított áru pontosan megegyezik-e a megrendelt áruval, ellenkező esetben az átvételi szelvényen kézírásod és aláírásod kíséretében pontosan fel kell tüntetned az eltéréseket.

 

Ha a kézhez vett áru nem egyezne meg a megrendelt termékkel, akkor - az alkalmazott, érvényben lévő garanciákra vonatkozó bárminemű következmény nélkül - azt tanácsoljuk, hogy a lehető leghamarabb levélben is jelezd a 2209 Péteri, Haleszi kert hrsz.1169/1. címre vagy e-mailben az sales@latex.hu e-mail címre.

 

A termék visszaküldését csak akkor fogadjuk el, ha eredeti állapotban, megfelelő csomagolásban és a kiegészítőkkel együtt kapjuk vissza.