VÁSÁRLÁS WEBSHOPUNKBAN

Fontos! Áruházunkban csak 18 éven felüli személyek tartózkodhatnak és vásárolhatnak!

 

A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a latex.hu szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.

Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

 

A megrendelés lépései:

Webshopunkban a vásárlás regisztrációhoz kötött.

1. A regisztráció menete (fiók létrehozása): A nem, a család- és keresztnév, email cím, jelszó, születési idő és telefonszám megadása után lehet vásárolni.

2. A kosár használata: amennyiben a terméknek van méret- és/vagy színválasztéka, először azt  kell kiválasztani, s a darabszám megadása után lehet a kiválasztott terméket a kosárhoz adni. Elérhetőség, készlet információ a "KOSÁRBA" gomb alatt található. Amennyiben a vásárlást folytatni kívánod, a „vásárlás folytatása” gombbal lehet a webshopunkba visszatérni.

3. A megrendelés összeállítása: Amennyiben a vásárlást befejezted, úgy a „kosár” ikonra kattintva láthatod virtuális bevásárló kosarad tartalmát.

4. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja: A „kosár” menüpontban lehet a termékeket szükség szerint törölni, vásárolandó mennyiségüket változtatni fizetés előtt.

5. A megrendelés elküldése: A „fizetés” gombbal lehet a megrendelést elindítani. A szállításhoz és számlázáshoz szükséges személyes adatmezőket kitölteni. Majd a szállítás és fizetés módját kell kiválasztani.

6. A megrendelés visszaigazolása email-ben történik.

 

Az adásvételi szerződés létrejötte:

Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)

A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.

A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

Online vitarendezésre vonatkozó információk az ODR (Online Dispute Resolution Regulation) 14. cikkelyének 1. paragrafusa szerint:

Az Európai Bizottság lehetőséget biztosít a vásárlók számára, hogy az online vitarendezést egyik platformjukon rendezzék, az ODR (Online Dispute Resolution Regulation) 14. cikkelyének 1. paragrafusa szerint. A platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) olyan oldalként szolgál, ahol az ügyfelek peren kívül megegyezésre juthatnak az online vásárlásokkal és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatban felmerülő vitás kérdésekben.